از شیرخشک گرفتن کودک

سلام. دخترم ۱۸ ماهه است،فقط شیر خشک میخوره از شیرپاستوریزه هم بدش میاد ،میخواستم بپرسم تا کی باید شیرخشکو ادامه بدم چندماهگی از شیر بگیرمش،کمکم کنین لطفا

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز سعی کنید کودک را به خوردن شیر پاستوریزه علاقمند کنید مثلا با تهیه فنجان و نی های زیبا و...
بعد از یکسالگی اولویت با غذا است سپس شیر،اگر مشکلی نیست تا دوسالگی می توانید هر دو را ادامه دهید  ولی بعد از آن هم کودک نیاز به منابع کلسیم هم دارد بنابراین نیاز است شیر پاستوریزه بخورد.