با عرض سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر عزیز تو رو خدا کمکم کنید دختر دو ساله نیمه دارم ک از ۹ ماهگی حرف میزد خیلی خوب و حتی از هم سنی های خودش خیلی جلو تر بود تا ۸ ماه پیش به طور ناگهانی لکنت گرفت و اول هر حرفی رو چند بار تکرار میکرد مثلا جوجه گذشت تا اینکه  خود ب خود بعد یک هفته خوب شد دو ماه پیش دوباره لکنتش برگشت و مثل قبل شد بعد حدودا۱۰ روز گذشت و کامل خوب شد اما الان دو هفته است دوباره لکنت اش برگشته با این تفاوت که وقتی بهش میگم شعر بخون کامل بودن لکنت میخونه اما وقتی میخواد بگه مامان میگع مامان یا ممکنه همون حرف یک ساعت پیش درست گفته باشه اما دوباره که بپرسی با لکنت بگه خواهش میکنم بگید خوب میشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل ارایشگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام دوست عزیز
ماهیت لكنت نوسان داره یه روز زیاد هست و یه روز كم حتی ممكنه روزهایی اصن لكنت نداشته باشه ولی به منظور درمان نیست. حتما باید بصورت حضوری به گفتاردرمان مراجعه كنید و بصورت تخصصی درمان كنید. با گفتاردرمانی حتما به نتیجه میرسید.