سلام وقت بخیر من سه سالی هست که به خارش شدید واژن مبتلا شدم و هر نوع دارویی خوردم چند تا دکتر رفتم طب سنتی هم رفتم ولی اصلا فایده نداشت الان به خاطر کرونا میترسم دوباره برم دکتر خیلی کلافه شدم اگه میشه راهنماییم کنید حالم خیلی خرابه

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
شما مبتلا به دو نوع از عفونتهای واژن هستید، باید توسط متخصص زنان یا ماما معاینه شوید و پس از آن تحت درمان طولانی مدت قرار بگیرید. درمان کوتاه مدت تاثیری روی بهبودی شما نخواهد داشت.
این نوع عفونتهای میکس به داروهای طب سنتی جواب نمیدهند.