انتخابم برای ازدواج درسته؟

سلام من یه خواستگاری دارم که 25سالشه و نظامیه ولی اهله خوزستانه و من اهله اردبیل ما همدیگه رو خیلی دوست داریم و خانواده ها کاملا در جریان هستن ولی خانواده اون راضی نیستن میگن باید بیاین خوزستان زندگی کنید و خانواده منم میگن باید تو اردبیل زندگی کنین الان چند روزه هم من و هم خواستگارم ریختیم بهم نمیدونیم چیکار کنیم لطفا یه راهی جلو پامون بزارید

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
انتخاب محل زندگي يك موضوع مهمي است و توافق دو طرف مهم است نه خانواده ها لازمه سود و زيان كنيد ببينيد كجا زندگي كردن از نظر كاري و رفاه نسبي به نفع زندگي مشتركتان هست.
و بعد از تصميم گيري دو نفره ميتوانيد ديگران را با ارامش و بدون تنش از تصميم خود باخبر كنيد .