ظاهر در ازدواج چقدر اهمیت دارد؟

باسلام .ممنون میشم راهنماییم کنید .من با فردی در دانشگاه آشنا شدم و به خاطر تشابهات زندگیمون حس کردم خیلی به من شباهت داره و وارد یه رابطه احساسی شدم.بعد که قضیه جدی شد و اون پسر از من درخواست کرده تا بزارم بیاد خواستگاریم.ولی اون تهرانیه و من جنوبی .پدر جفتمون فوت شده .شرایط مالی جفتمون خوب نیست .فقط رشته ایی که تحصیل میکنیم رشته آینده دار و تاپیه .از طرفی نمیخوام برم تهران زندگی کنم چون حس میکنم تنهایی دوام نمیارم.از طرفی حس میکنم خیلی دوستش دارم.از طرفی آدم با جنمی هست و از طرفی زود از کوره درمیره و دعوا زیاد میکنیم (چون پدر نداشته و تک مرد خونه بوده بهش زیاد بها دادن).حالا اینا به کنار من  چهره خوبی دارم ولی اون خوش چهره نیست (خودم حس نمیکردم بد باشه ولی انقدر اطرافیانم بهم گفتن دیگه الان باور کردم)ولی چیکار کنم هنوزم دوستش دارم .میترسم کسی مسخرم کنه یا مادرم قبول نکنه .گیج شدم اصلا

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
شناختتون به نسبت خوب بوده و اينكه تونستيد اخلاقيات هم را بشناسيد خيلي خوب است  قبل از تصميم ادامه يا اتمام بخاطر چهره بهتره به خلق خو فكر كنيد اينكه ميتونيد اين جوشي بودن را تعديل كنيد و اتمام اين دعواها چگونه است و ياد بگيريد كه اين دعواها را كاهش دهيد و حل مسئله را ياد بگيريد
عزيزم مهاجرت حتي شهر به شهر يه موضوع مهمه و ميتونيد قبلش يكي دوبار يك هفته ايي امتحان كنيد كه ميتوانيد تنها دور از خانواده زندگي كنيد .
قيافه ملاك نسبي است قراره شما با ايشون زندگي كنيد نه ديگران پس موضوعي نيست كه از ديگران نظرخواهي كنيد يا بخاطر نظر ديگران رابطه را بهم بزنيد .