رشد نکردن دخترم

سلام

دخترم من چهارسالش تموم شده و تازه وارد پنج سالگی شده وزنش 12.800  و قدش 96 هست الان چند ماهی میشه که استپ وزن کرده و وزنش اضافه نشده دکتر زیاد بردم همه آزمایشاش کاملا سالم بود دکترش از مچ دست چپش عکس خواست گرفتم سن استخوانیش دو سال و شیش ماه بود دکتر گفت مشکلی نداره و کلا بچت ریزه آیا نظرش درست هست یعنی این موضوع مشکل نیست؟چیکار کنم یه کم قد و وزنش بیشتر بشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
به قد و وزن بدو تولد اشاره نکردید ولی بطور کلی برای یک کودک 4 ساله این قد و وزن کم است.
باتوجه به معاینه و بررسی پزشک که مشکلی نداشته است پس باید به برنامه غذایی کودک توجه کنید و غذاهای مقوی آماده کنید. میان وعده های سالم در نظر بگیرید و تنقلات بی ارزش و هله هوله نخورد.