بی خبری از نامزد و جدایی از او

سلام وقتتون بخیر .بنده ۷ سال با شوهرم دوست بودیم و به سختی بهم رسیدیم . الانم ۲ سال و خورده ای که عقدیم .دوران دوستیمون که خانوادش میومدن برای خواستگاری که مخالف بودن به اجبار همسرم می اومدن و بعدشم دعوا راه مینداختن و فحش کشی. کاری به ایناش ندارم من بعد از عقدم باهاشون رفت و آمد کردم بدون هیچ دلخوری یا بحثی اونام با من خوب بودن. مدت ده ماهه پدرم فوت شده خانواده همسرم که روزی ۲۰ بار به من زنگ میزدن بعد از فوت بابام دیگه سراغمو نگرفتن. الان تو دوسال و خورده ای عقدم با همسرم این چهارمین باره که قهر میشیم سر چیزای الکی و بیخود که چندماه طول میکشه و بعد آشتی. این آخرین بار شوهرم به هیچ صراطی مستقیم نیست نه با التماسم برمیگرده نه با حرف منطقی. بهش میگم خوب بیا تو فقط تموم کنیم مهریه ام نمیخوام نمیاد. جواب پیام و زنگمم نمیده فقط یبار بعد از بارها اسمس من بهم گفت دیگه نمیخوام این زندگی رو .الانم باز جواب نمیده نه میاد توافقی نه جواب میده .تو اینستاشم آهنگای غمگین پشیمونی میزاره. آدمی بود که دوران دوستی یه ساعت تحمل قهرو نداشت الان ماه ها میره. من نمیخوام زندگیم به جدایی بکشه بهشم گفتم ولی فقط در میره نه حرف میزنه نه میاد برای طلاق. بلاتکلیفم ۴ ماهه دیوونه شدم بخدا شب و روزم گریه ست.بهم گفت غرورم انقدر زیاده که نمیتونم باهات ادامه بدم .ممنون میشم یه راهی جلوی پام بزارین. اگر بگین مشاوره میدونم قبول نمیکنه بره .فقط زیادی مغروره چیکار کنم با این آدم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
قهر هاي طولاني مدت بيشترين اسيب را به رابطه ميزنند و باعث سردي رابطه ميشوند و به مرور باعث خستگي طرفين ميشه مثل الان كه براتون سوال شده چرا ان فردي كه تحمل قهر نداشت اين مدلي شده
قهر كردن بجاي حل مشكل نشانه يك ضعف مهارت ارتباطي است بهتره كمي زمان بگذره و كمي از ايشون فاصله بگيريد مدام مسيج دادن مدام زنگ باعث لجبازي بيشتر ميشه با چك كردن هر اپليكيشني و هر متن و تصويري براي خودتون رويا سازي نكنيد كه خداي نكرده بعدا باعث خراب شدن باوري نشه
مرور مدام گذشته مرور مخالفت ها يا ...درست نيست
غرور واژه بي معنايي براي زندگي مشترك است شما دوران سوگ پدر را سپري ميكنيد بهتره كمي به خودتون و رابطه زمان بدهيد و حتما جلسات مشاوره برويد .