علت ایجاد یکدفعه ای کک و مک صورت

با سلام به تازگی زیر چشمم یه کم کک و مک زده که میبینم حتی دارن بیشترم میشن .. ماسک خانگی :ماست و آبلیمو و زرد چوبه و سدر قاطی میکنم میزنم بعدشم شیر ترشیده میزنم ..الان دو هفتست که دارم استفاده میکنم ولی تاثیری نداشته فقط پوشتم شفافتر شده ..بعد اینکه من به کرم ضد آفتاب و همه کرما صورتم واکنش نشون میده یعنی یا کدر میشه یا کک و مک میزنه .. فقط مرطوب کننده نیوآ میزنم که الان چند ساله استفاده میکنم.. در ضمن به تازگی از کرم یا مواد آرایشی جدیدی استفاده نکردم که بگم به خاطر اون کک و مک زده.. و اینکه در معرض نور آفتابم نبودم .. ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام احتمالا زمینه زنتیک کک و مک را داشتین . حتما از زک ضد افتاب استفاده کنید