جدایی و گرفتن مهریه

سلام وقتتون بخیر. من یک ساله در دوران عقد هستم همسرم به شدت پرخاشگره و با کوچکترین‌ حرفی عصبی میشه و گاها بددهنی هم میکنه که من حس میکنم تو همین یه سال افسرده شدم. خودش مدتی بعد از عقد به من گفت قبلترها خیلی اهل دعوا بوده و الان بهتر شده. ولی با این رفتار که من میبینم هنوز هم همینطوه سر هر چیزی بحث داریم. طوری که من میترسم حرفی بزنم دوباره بحث بشه. ۲ ۳ بار هم حرف جدایی زده که من واقعا دلسرد شدم. حتی حاضر نمیشه مشاوره بیاد میگه من مشکلی ندارم تو اگه میخوای خودت برو. من قصدم جداییه ولی ایشون بخاطر ندادن مهریه منو طلاق نمیده و میگه توافقی جدا شیم. من حس میکنم شاید واقعا اختلالی داره که نمیاد مشاوره. الان هم ۱ ماهه هیچ خبری ازش نیست.. اگر من در دادگاه بگم ایشون نمیان مشاوره ممکنه محکوم بشن؟ به نظر شما بهترین کاری که میشه کرد چیه؟ من همه مهریه رو نمیخوام ولی ایشون حاضر نیست هیچی از مهریه بده.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
پیشنهاد می شود ابتدائاً موضوع را با کمک وکیل از طریق مذاکره پیش ببرید و در صورت عدم حصول نتیجه ،ضمن ارسال اظهارنامه رسمی  نسبت به طرح دعوی مطالبه نفقه معوقه(از جنبه حقوقی) و شکایت ترک انفاق (از جنبه کیفری) و نیز درخواست صدور اجرائیه و مطالبه مهریه اقدام نمائید .
توصیه موکد می شود ، قبل از هر اقدام قانونی موضوع را بصورت دقیق تر و حضوری با وکیل در میان بگذارید
موفق باشید