مشکلات دوران نامزدی

سلام خسته نباشید. من دو ساله که عقد کردم سه چهار ماهم نامزد بودیم. تو دوران نامزدی همسرم خیلی رفتار خوبی داشت تو کارای من دخالت نمیکرد کاری به تیپ من نداشت حتی خم میشد و جلو همه کفش پام میکرد. من فکر میکردم که خوشبخت ترین زن خواهم شد. اما بعد از عقد کاملا همه چیز برعکس شد بعد حدود یک ماه رفتیم ماه عسل بداخلاقیاش شروع شد روزبه روز چیزای بدتری ازش دیدم خیلی بددهن حرفای زشتی میزنه هیچ جا نمیره اگه چیزی برام میخره منت میزاره همه زنهارو تو سر من میزنه از هر چیزی بهانه میگیره و شروع به فحاشی میکنه قرار بود زمان عقد مثل نامزدی باشیم اما منو به اجبار هر روز خونه باباش اینا نگه میداره آخر هفته میارتم سر به بابام بزنم دوباره برمیگردیم خونه خودشون. من خیلی زیر فشارم خیلی ناراحتم خیلی دوستم داره اما اذیتم میکنه خانواده منو هیچی حساب نمیکنه بهشون فحش میده. هیچ امیدی به زندگی ندارم. هیچی حتی تو این اوضاع کرونا بیرون که میرم هیچی و رعایت نمیکنم که بمیرم. مادر ندارم مشورت بگیرم تو رو به خدا بهم کمک کنید خیلی در عذابم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درك كنم چقدر تحت فشار هستيد
عزيزم اينكه ايشون خود واقعي  را در زمان عقد نشون دادن خيلي خوبه و نشون دادن كه به راحتي ميتونن تظاهر كنند و چند شخصيتي هستند و ادامه زندگي با همچين فردي زنگ خطر بزرگي است
هيچ دوست داشتني با سركوب و تحقير و توهين نيست و لازمه كه براي ادامه  يا اتمامش فكر جدي كنيد قطعا با ادامه زندگي اين رفتارها بيشتر ميشه و فكر كنيد تا چه زماني ميتونيد اين رفتارها را تحمل كنيد سهم و حق شما از اين رابطه و زندگي چيست .
حتما لازمه و ضروريه كه جلسات مشاوره برويد
دوست عزيز اينكه شما رعايت نكنيد در زمان اين ويروس همه گير ممكنه خودتون دچار بيماري نشويد اما باعث بيماري و خطر جدي مرگ براي اطرافيان شويد اين رعايت نكردن راهكار منطقي براي اتمام يك رابطه اشتباه نيست .