سلام

ببخشید من درد دوران قاعدگیم به نظر خودم چندین ماه عجیب شده چون خودم را با قبل خودم که مقایسه می کنم می فهمم البته دکتر رفتم گفتند چیزی نیست ولی خوب خواستم شما هم لطف کنید شرح حال من را بخونید شاید بتونید کمکی بهم بکنید . البته این را هم بگم که من چهار ماه اقدام هستم و از زمانی که شروع کردم کمی روزهای پریدم جلو و عقب می شه ( یعنی مثلا یا ۵ روز عقب می آفته یا جلو ) . مشکل من البته اینکه روز بعد از خونریزی شایدم زیر دلم خیلی درد می گیره طوریکه حتما باید در خانه دراز بکشم و حد اقل ۴ تا بروفن بخورم تا آرام بشم یه جوری درد می گیره که انگار معده ، روده همه جا با هم درد می گیره ؟ شمت به نظرتون این مدل درد عادیه ؟ به عفونت شک کردم دکتر نمونه برداشت گفت چیزی نیست چندین بار هم سونوگرافی کردم که چیزی نبود !

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ شغل فعلا خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

درباره  دیسمنوره (درقاعدگی) دلایل زیادی ممکن است مسبب آن باشدمانند؛ کیستهای تخمدانی، میومهای رحمی، آندومتریوزیس، عفونتهای لگنی، زمینه ارثی و...
انجام تست پاپ اسمیر، سونوگرافی از رحم و تخمدانها ، و معاینه واژن از نظر بررسی عفونتها و التهابات دهانه رحم (سرویسیت) ، نقش کلیدی تشخیص و درمان است.