سلام تو رو خدا کمکم کنید ادامه زندگی برام سخت شده با شوهرم مشکل دارم. هر چند وقت یه بار جنی میشه محلم نمیذاره تازه دست بزنم پیدا کرده البته از اول ازدواج تا الان 5 بار کتکم زده 2 سال و نیمه ازدواج کردیم. سه هفته پیش سر هیچ و پوچ و طرفداری از خواهرش بدجور کتکم زد بهش گفتم طلاق میخوام اونم شروع کرد به کتک زدن خواستم به داداشش زنگ بزنم که بیاد زد گوشیمو داغون کرد عینکمو کج کرد بعد یه ساعت افتاد به ... ولی من هنوز تو دلم مونده نبخشیدمش ازشم متنفر شدم از اون موقع که دعوا کردیم سه هفته میگذره ولی من همش اون لحظه که کتکم زد جلو چشمه یادم نمیره از مامانمم دورم همش فکرم یکنم این ارزششو نداره مامانمو تنها بذارم نمیدونم چیکار کنم ذره ای بهش علاقه ندارم دیگه حالم ازش بهم میخوره پارسالم باز همینجوری کتکم زد تو خونه باباش جلو چشم همه. خوبه بچه ندارم نمیدونم تصمیم درست چیه باید چیکار کنم زندگی بدون علاقه نمیشه. افسردگی شدید گرفتم صبح تا شب تو خونه تنهام وقتیم از سرکار میاد حرف بزنم میگه چقدحرف میزنی. بدجور فکرم درگیره تصمیم گرفتم این دفعه برم خونه بابام دیگه برنگردم شاید آدم شد ولی بعید میدونم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
علت اين تغيير رفتارها را پيدا كنيد قطعا بدون زمينه و دليلي نميتوان انقدر تغيير كرد اونچه مهمه اينكه شما نگذاريد شدت خشم و عصبانيت به درگيري فيزيكي برسد
عزيزم مسائل ديگران نبايد عامل اين حجم از تنش بين شما شود اينكه همسرتون روي خواهرش حساس هست و گارد ميگيرد شما موضوعات را عنوان نكنيد و اينكه درست نيست موقع بحث و دعوا ديگران را باخبر كنيد اين زندگي شما دو نفر است نه شما و كل خانواده همسرتون ايشون هم نبايد به خود اجازه ميداد جلوي ديگران كتك بزند
بهتره قبل از هر تصميمي سود و زيان كنيد كه چقدر ادامه اين رابطه به نفعتونه و چقدر به ضررتون و خصوصيات خوب و بد همسرتون را بنويسيد و ببينيد كدام كفه سنگين تر است
فكر كنيد ايا اين زندگي بدون مرور ان ٥بار برخورد فيزيكي ارزش ادامه دادن و فرصت دادن را دارد ،
خودتون را سرگرم كنيد به كارها و فعاليت هايي كه مورد علاقتونه و حتي ميتونيد درامد زايي كنيد
عزيزم اينكه برويد و برنگرديد بلكه درست شود اصلا راهكار مناسبي نيست و حتي ممكنه باعث بدتر شدن اوضاع و سر لج افتادن همسرتون بشه
حتما جلسات زوج درماني برويد .