شیر نخوردن از سینه

سلام وقت بخیر

برای نینیم خیلی سخت بود سینه بگیره و شیر خشکی شد.اما الان تمایل داره اما بلد نیست مک بزنه!

شیرمم بعد دو ماه اگر فشار بدم میاد خیلی کم.

عادت ماهیانه هم اگر میخورد شیر،نمیشدم تا دوسال. اما چون نخورد تو شش ماه شدم

حالا یه سوال. من اگر یکاری کنم بازم شیر زیاد بشه و بدوشمش حسابی.تا شروع کنه به زیاد شدن که بچه راحت بخوره،آیا باعث بیماری و تب و .نمیشه تو من؟اگر بازم نخورد و خشک شد اشکال داره؟

این تقییرات هورمونی مشکل ایجاد نمیکنه؟!

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
وقتی شیر جریان دارد با شیردهی مکرر و دوشیدن می توانید تولید شیر را افزایش دهید و مشکلی ایجاد نمی شود.
 برای شیردهی با سینه باید صبر و حوصله داشته باشید و تلاش کنید.