دوست بد همسر و ترس از خراب شدن رابطه

سلام همسر من دوستی داره که از دوران مجردی تابحال که یک بچه داریم با هم بودن تقریبا هفده سال میشه الان چندسالی هست که شوهر من و این آقا از طرف اداره شون به یه شهر دور فرستاده شدن حالا امسال این آقا به شهر زادگاهشون برگشتن و ما هم قصد داریم از این شهر بریم چون دیگه واقعا از غربت خسته شدیم مشگل اینجاست که این آقا ۲ سالی هست که با زنها در ارتباط هستند و به خانمش و دو فرزندش خیانت میکنه و من و همسرم از این موضوع باخبریم ، بدترش اینه که این آقا وقتی زنها براش کادو میخرن یا پست میکنن آدرس مارو میده و من از اونجا فهمیدم البته ایشون نمیدونه که من میدونم فکر میکنه همسرم رازش و از من مخفی کرده ، و همسرم از من خواهش کرده سکوت کنم و کاری به زندگی اونها نداشته باشم، حالا من حقیقتا میترسم برگردم به شهر خودمون چون میگم همسرم دوباره با این آقا همکار میشه و ممکنه از راه بدر بشه ، چون همسرم الان اصلا بدون من و بچم از خونه بیرون نمیره و اهل خیانت نیست، حالا تو دوراهی غربت و دوری و یا رفتن به شهر خودم موندم و اینکه ما در شهر خودمون خونه داریم و الان در این شهر خونه اجاره کردیم، اینم بگم که این آقا خانم خیلی خوبی دارن با اینحال من همش میخوام قطع رابطه کنم اما این آقا مدام با همسرم در ارتباطه و باهاش تماس میگیره و با خانواده میاد منزل ما، و من دیگه واقعا خسته شدم، از این آقا میترسم که بالاخره شوهرم و فریب بده و اونم مثل خودش هوسران کنه و زندگیم خراب بشه، میگم حالا که خدا خواسته و ازشون دور شدیم غربت و تحمل کنم و به شهرمون برنگردم تا ازشون دور باشیم و کم کم بتونیم باهاشون قطع ارتباط کنیم، حالا لطفا شما من و راهنمایی کنید🙏

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
به نظر میرسه شما و همسرتون نیازمند مهارت نه گفتن و جرات ورزی هستید
شما می تونید به راحتی به این آقا بگید تمایلی به ادامه این رابطه نمی بینید و موارد پستی ایشون رو هم قبول نمی کنید
چرا به خاطر راحتی دیگری شما باید عذاب بکشید و از خانه خودتون دور باشید؟
مگر شما به این دنیا آمدید که دیگران رو راضی و خشنود نگه دارید؟پس رضایت و خشنودی شما چه می شود
جان دلم بنشین با همسرت خیلی دوستانه صحبت کن و از ترسهات و نگرانیهات بگو و ازش بخواه ضررهای این دوستی و معاشرت رو ببینه و دوست بهتری رو جایگزین ایشون بکنه شما مسئول راحتی و زندگی این دوست نیستید شما مسئول راحتی خانواده خودتون هستید
برای ارتقا مهارتها هم می تونید از یک روانشناس یا مشاور کمک بگیرید