سلام من چهارده هفته باردارم خیلی داخل واژنم خارش دارم،نه سوزش دارم و نه ترشح خاصی،فقط خارش دارم و تکرر ادرار چی میتونم استفاده کنم برا خارش بهتر بشم اخه کلافم کرده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

درود واژینال کرم کلوتریمازول شبی یک اپلیکاتور و موضعی کلوتریمازول هم دو بار در روز ، شستشو با شامپو بچه بصورت روزانه و خوب خشک کردن ناحیه تناسلی پوشیدن لباس زیر نخی اگر تا یک هفته مصرف کردید و بهبود حاصل نشد برای معاینه به مطب مامایی بروید