سلام. خواهرم ۲۶ سالشه هر خواستگاری داشته به دلایل نامعلومی رفتن و نیومدن .قیافه خواهرم معمولیه و تحصیلکردست و خانوادم خیلی خوبن.خیلی نگران ایندشم سنش داره میره بالا این موضوع تمام ذهنمو درگیر کرده جوری که دارم دیوونه میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
نگران بودن درمورد آينده خواهرتون نكته خوبيه و نشون دهنده اهميت دادن و عشق شما به خواهرتون هست اما اينكهاينقدر نگران باشيد كه به هم بريزين خوب نيست به خصوص در مورد موضوعي كه كاملاً يك تصميم شخصي و بر اساس معيار هاي خودِ اون فرد هست. شما بهتره مشخص كنيد كه نگران چي هستين؟ازدواج نكردن خواهرتون يا خوشحال نبودن و خوشبخت نبودنش؟ اگر ازدواج كنه شما ديگه نگرانش نخواهيد بود؟
مهم اين هست كه شما به خوشحال بودن خواهرتون اهميت بدين،اگر ازدواج نكرده هنوز ولي خوشحال هم هست جاي نگراني نداره،اگر ازدواج نكرده و ناراحته ميتونين باهاش صحبت كنين و اگر خواست بهش كمك كنين كه مسئله اي اگر داره حل بشه.
شما ميگين به دلايل نا معلومي جواب رد ميده،آيا براي شما نامعلوم و غير قابل پذيرشه؟ اگر اينطور هست پس بهتره سعي كنيد به نظراتش احترام بذارين چون به زور نميشه كسي رو تبديل كرد به يك آدم متناسب با معيارهاش براي ازدواج.اگر كه اين دلايل از نظر همه و حتي خودِ خواهرتون هم نامعلومه بهتره پس باهاش صحبت كنيد و جوياي حالش باشين كه چي باعث ميشه كه اين دلايل رو بيان كنه،شايد پشت اين دلايل چيزي هست كه بيان نميشه،شايد شايد كسي ديگه اي مد نظر داره و يا خيليييي دلايل ديگه كه فكر ميكنم بهتر باشه با حوصله به دنبال اون علت ها بگردين تا اينكه فقط از دور نگران حالش باشين و خودتون رو هم بهم بريزين