با همسر خودخواه خود چه رفتاری بکنم؟

با سلام. همسر من بهم دروغ زیاد میگه با کسایی که دوست ندارم بگرده میره بیرون یعنی رفیق بازه نوشیدنی غیرمجاز میخوره. ناس مصرف میکنه فحاشه عصبانی هست گاهی حتی دست بزن داره خودشو با من برابر نمیدونه مثلا میگه من حق دارم برم بیرون با دوستام ولی تو حق نداری دختر یک سال و نیمه دارم از بعد بچه دار شدن خیلی شدید شده کارهاش حتی یکبار بهم خیانت کرده که میگه نکردم ولی من باور نکردم و حس میکنم همچنان داره ادامه میده. من چیکار کنم با یه بچه؟ بخدا خسته و درمونده شدم. تو روخدا بهترین راهنمایی رو به من بکنید. دیروز متوجه شدم ساعتی که به من میگه سرکارم با دوستاش که آدمای موجهی هم نیستن رفته بیرون عکس العمل من چی باشه؟ من به خانواده ها تا الان چیزی نگفتم همسرم پرنده دوست داره که من متنفرم تعداد زیادی کبوتر داره هر روز هم داره بدتر میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درم كنم چقدر براتون شرايط ازار دهنده است
اينكه بعد از تولد فرزندتون رفتارها شديدتر شده شايد به دليل اينكه توجه زيادي از سمت شما به فرزندتون هست و بهتره كمي بيشتر رابطه تان را باهمسرتون نزديك تر كنيد .مدام انتقاد كردن يا استفاده از جملات تخريبي كمكي به رابطه نميكنه بهتره با ارامش با هم صحبت كنيد و براي رابطه تان مرزهاي بگذاريد به همسرتون بگوييد شما فرزندي داريد كه بايد محيط ارامي برايش فراهم كنيد و اين رفت امد ها به خانه درست نيست و بهتره دوستان را بيرون ببينند با زمان هايي را به دوستان اختصاص دهند راجب موضوع حيوان خانگي ميتونيد بهشون بگيد كه اين الودگي حيوانات ممكنه باعث بيماري و حساسيت در فرزندتون بشه و بهتره محدود تر كنند موضوعات دونفر ارتباطي به خانواده ها نداره و بهترين كار را كرده ايد كه به خانواده ها حرفي نزديد
كتاب مهارت ارتباطي مك گي ميتونه بهتون كمك كنه
جلسات مشاوره زوج براي رابطه شما ضروري است .