تمام شدن رابطه عاطفی

سلام.به مدت پنج ماهه با پسری به قصد ازدواج دوست شدم . تو این مدت خیلی خوب بودیم و خیلی کم از هم ناراحت میشدیم. ایشون به من خیلی محبت میکردن و خیلی مهربون بودن و برام وقت میگذاشتن. منم دو برابر براشون وقت میذاشتم و همیشه بهشون انرژی میدادم. تا اینک سه شب پیش یه بحث کوچیک کردیم و فرداش من معده درد شدید گرفتم. ایشون شب کارن و من به خاطرشون تا سه شب بیدار میموندم تا اوقاتشون زود بگذره و خوابشون نبره.ولی اون روز به خاطر معده درد عصبی بودم و خیلی زود از حرفاشون حرصم میگرفت. خیلی ناراحت شدن و گفتن چرا همش بهم میپری.ما تصویری هم صحبت میکنیم یک دفعه دیدم دوربین قطع شد. ترسیدم فکر کردم ازم دلخور شده براش چندتا ویس فرستادم و گفتم چرا درکم نمیکنی چرا دوست داری فقط من نازتو بکشم و بارها تو ویس گفتم که من تو رو خیلی دوست دارم. بعدش ویسامو خوند گفت سرپرستشون اومده مجبور بوده قطع کنه و چرا ویس فرستادم براش و ممکن بود اخراج بشه. من بارها ازش عذرخواهی کردم. اما از فرداش باهام سرد بود و حرف نمیزد باهام و حالمو اصلا نپرسید و گفت تا آخر عمر همینه اخلاقش و جدی هستش و اشتباه کرده باهام قبلا مهربون بوده و گفت ارزش رابطمون اومده پایین. منم گفتم من به خاطر اخلاقت دوستت دارم این رفتارتو قبول ندارم و گفت خودت میدونی. منم خدافظی کردم و قطع کردم. بعدش پیام داد موفق باشی من بد بودم باهات خداحافظ. منم بهش گفتم این دو روز بد بودی باهام خوب رفتار نکردی قدرمو ندونستی و منم خداحافظی کردم. خیلی دلم براش تنگ شده دو روزه پیام نداده. نمیخوام تا زمانی که بهم پیام نده بهش پیام بدم. و مطمئنم هیچوقت بهم پیام نمیده. چه کنم؟ و دوستش دارم اما دیگه نمیخوام ضربه بخورم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل آزاد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درك كنم چقدر براتون سخته اين موضوع
عزيزم شما نسبت به ٥ماه اشنايي خيلي زياد جلو رفته ايد اين حجم از فداكاري ،نگراني شب زنده داري و ...كمي زياده روي است
يادمون باشه وقتي حال خوبي نداريم عنوان كنيم تا طرف مقابل متوجه شرايط بشود وقتي شما ميدونيد سركار هستند چه ترسي حتي اگر ترس از ناراحتي و دلخوري داشتيد نبايد انقدر پشت سر هم اقدام ميكرديد و لازمه گاهي خودمون را جاي طرف مقابل بگذاريم
عزيزم ممكنه ايشون اون چند روز مشكلي داشته يا اتفاقي افتاده براشون كه بهانه جويي ميكردند و بعد از اينكه خداحافظي دو طرفه بوده نبايد منت لطف هارو سرش ميگذاشتيد كه قدر ندانستي و ...
ميدونم علاقه داريد و اين بي خبري باعث ناراحتيتونه اما بهتره اقدامي نكنيد و به خودتون زمان بدهيد .