با سلام و خسته نباشی دکتر دخترم ۷ ماهشه خیلی بی اشتهاست روزانه ۶ ساعت یکبار ۹۰ ccشیرخشک ابتامیل ۲ بهش میدم غذا هرچی بهش میدم نمیخوره وزن به دنیا امدنش ۲و هشتصد بوده الان که ۷ ماهشه ۸ کیلوه قطره زینک قطره میم سانستول قطره آهن مرتب بهش میدم اما اصلا وزن نمیگیره آزمایش کشت هم دادم مشگلی نداشته لطفا شما راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

به نطر من اگر فرزندتون اینقدر که میفرمایید بی اشتها بود نباید از دو کیلو به هشت کیلو میرسید. منطورتون از وزن نگرفتن چیه دقیقا؟