خیانت و ورشکستگی همسر

سلام وقت بخیر.من قبلا شوهرم دوبار خیانت کرده فقط در حد تلفن بوده اما من به شدت همیشه تو فکر هستم و خیلی اعتماد بهش ندارم رابطه ما خیلی عاشقانه بود اما نمیدونم چرا این کارو کرد و چند سال پیش ورشکسته شد و من تو سن کم پا به پاش بودم تا حالا که شش سال گذشته و خیلی اوضاع بدی داشتیم و من داغون شدم اما هر موقع بحثی داریم من از ورشکستگی و خیانتش میگم و خودمم خیلی پشیمون میشم اما دست خودم نیست خیلی عصبی و پرخاشگر شدم همش با هم دعوا داریم هر روز قهر هستیم شوهرم هیچوقت برای عذرخواهی جلو نمیاد من باید برم و چون قبلا بسیار بسیار دروغ به من گفته خیلی روحم داغون نمیدونم چیکار کنم.وضع مالی خوبی هم نداره که بتونم به مشاور مراجعه کنم .ممنون میشم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

درودبرشما.دوست عزیزخیانت پس ازورشکستگی ومشکلات بزرگ،یکی ازانواع خیانت است که فردبرای دوری ازافکارمنفی به آن پناه میبرد. درواقع حل مسئله ی خیانت به صورت صحیح حتمابه کمک روان شناسی که درحیطه زوج درمانی کارمی کندامکان پذیراست.اماازآنجا که فرمودیدامکان مراجعه ندارید، شمابایدیک باربرای همیشه گفتگوکنیدواین مشکل رابین خودتان حل کنیدوپس ازتعهدی که به یکدیگرمی دهید،دیگرهرگزدرباره ی این مسئله صحبت نکنید،فراموش نکنیددرمسئِله ی خیانت حتمابایدابتدابخشش اتفاق بیفتد؛کتاب بخشودن اثرسیدنی سیمون دراین رابطه بسیارمفیداست.