بی اعتمادی در دوران نامزدی

سلام نامزدم بعد ازیکماه نامزدی باوجود اینکه به من و خانوادم علاقه داره و قبولشون داره میخواد نامزدیو بهم بزنه دلیلشم اینه که میگه اعتماد ندارم به تو به خانواده خودم به هیچکس و این اعتماد برنمیگرده تا وقتی ام که برنگرده عروسی نمیگیریم..من الان باید چیکارکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

درودبرشما.قطعا این موضوع به صورت ناگهانی اتفاق نیفتاده وبی اعتمادی ایشان پیش زمینه هایی دارد.بایدکودکی ایشان ،ژنتیک وآموزه ها وتجربیاتشان بررسی شودودلایل این بی اعتمادی مشخص شود.وتاریشه هارامشخص نکنیم هیچ چیزقابل حل نیست.ازایشان بخواهیدکه به اتفاق یکدیگربه یک روان شناس مراجعه کنید.شایدایشان بتواننددرحضورروان شناس مشکلشان رامطرح وراهنمایی ودرمان بگیرند.