سلام هفته چهارم بارداری ام دندون عقلم پری کرونیت شده تورمش انقدر زیاده که نمیتونم ببلعم و یا آب دهنمو قورت بدم درد هم دارم شدید با این وضع بارداری و کرونا هم کاری از دستم بر نمیاد بی صبرانه منتظر جواب شما و راهنمایی تان هستم تا از دست این درد نفس بکشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و دندانپزشک

سلام
محلول سرم فیزیولوژی را توسط سرنگ شستشو با فشار مناسب و کنترل شده در محل لثه ای که روی دندان عقل را پوشانده ، به صورت دهانشویه استفاده کنید .با این روش ذرات کوچک مواد غذایی که در زیر لثه پوشاننده دندان عقل باقی مانده اند ، حذف میشود و التهاب و درد شدید پریکرونیت برطرف میشود.