دیدن خون در شیر در بارداری

سلام و خسته نباشید من ماه هشتم بارداری هستم از هفت ماهگی ترشحات زیادی از سینم داشتم که پرسیدم گفتن شیر هست اما خیلی لباسامو کثیف میکنه و وقتی لکه های روی لباسمو نگاه میکنم انگار با خون قاطی شده و مثل لکه خون خواستم ببینم تا موقع زایمان خوب میشه ؟ مشکلی ندارم برای شیردهی؟ چیکار کنم ؟ ممنون میشم جواب بدید.

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان، زایمان و نازایی

سلام کار خاصی نمیخواد ولی بعد از زایمان قبل از شیردهی جراح حتما ببینند و اگر لازم باشد تصویربرداری بشید
گاهی به علت اکتازی مجرای شیری که باز شده اتفاق میافتد