سلام پسرم دو ماهشه از همون اول خیلی با عجله شیر میخورد همش میپرید تو گلوش و زیر سینم گریه میکرد و از دهنش در میاورد وقتیم که شیر میخوره از گوشه های دهنش شیر میریزه و انقدر نفس نفس میزنه و نفس کم میاره دور از جونش ترسیدم خفه بشه دیگه از سینم شیر ندادم میدوشم میریزم تو شیشه بهش میدم اما بازم اونجوری میشه ولی خیلی کمتر الان دو ماهه میخواستم علت اینجور شیر خوردنشو بدونم؟تا کی ادامه داره؟خسته شدم دوست دارم با سینم شیر بخوره ولی خیلی میترسم خطرناکه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
در بسیاری مواقع تا شش ماهگی که حلق و حنجره تکامل و هماهنگی کامل داشته باشند این اتفاق زیاد می افتد. علت های دیگر هم شامل: سرعت بالای جریان شیر که ابتدا کمی بدوشید و ذخیره کنید و یا اینکه با انگشت نوک سینه را فشار دهید تا شیر با سرعت کمتری وارد دهان شود. کودک در وضعیت نیمه نشسته باشد. بینی نوزاد تمیز باشد تا براحتی نفس بکشد. گاهی موارد ریفلاکس نیز سبب پریدن شیر در گلوی نوزاد می شود.