پریود نشدن من چه علتی داره؟

سلام ۳۱ساله متاهل هستم سه ماه پریودم منظم بود ولی این ماه پریود نشدم اخرین پریودم ۱۶ اسفند بود قبلا عفونت داشتم دارو مصرف کردم خوب نشدم همچنان ترشحات سبز رو دارم بعد اینکه تنبلی تخمدان دارم متفورمین مصرف میکنم دوبار علائم پریودی داشتم ولی پربود نشدم بی بی چک هم زدم منفی بود  میتونم دوفاستون بخورم پریود بشم؟ ممنون از پاسخگویی تون

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

الان دوفاستون صرفا باعث پریود شدن شما نمیشه سرخود داروی هورمونی مصرف نکنید تا وضعیتتون ازین بدتر نشه
عفونت شما باید بدرستی درمان بشه همسرتون هم باید چک بشن
مراجعه کنید به پزشک تا برای منظم شدن پریودها و درمان درست عفونت داروی مناسب تجویز بشه