سن بارداری من چقدره؟

با سلام خدمت شما

من ۲۲مهر رابطه پر خطر داشتم و بلافاصله بعدش دوتا قرص اورژانسی یک جا خوردم ده روز بعد که میشه 2آبان به مدت ۳روز خونریزی داشتم و بعداز پاک شدنم اقدام داشتم برای بارداری و الان باردار هستم سوالم اینه که سونوگرافی های که انجام دادم همشون سن بارداری. و 4روز کوچیکتراز اولین روز پریود میگن آیا خونریزی بعد از اورژانسی پریود محسوب میشه؟و اینکه سونو سن و تاریخ زایمان رو براساس لقاح میگه یا پریودی؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سن حاملگی در سونوگرافی در هفته یازدهم کاملا قابل استناد هست روی همین تاریخ چک کنید چون ممکنه قاعدگی بی نظم داشتید