درد رحم چه علتی داره؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 63 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید. من از بچگی وقتی طرف راست قسمت پایین شکمم یعنی رحمم به جایی برخورد میکرد احساس درد شدید در قسمت راست میکردم.وقتی دست میزدم یک توده سفت بود و خیلی درد میگرفت.مدتی بعد خوب شد اما حالا باز اگه به جایی بخوره یا دست بزنم بازم درد میکنه.چند سال پیش سونوگرافی رفتم گفت رحمتون سالمه منتهی نمیدونم این درد برای چیه.ایا مشکلی وجود دارد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزیزم
اگر متاهل هستید معاینه داخلی و سونوگرافی واژینال انجام بدید و اگر مجرد سونوگرافی شکم و لگن از طریق رکتال

تجربه شما

خیلی ممنون از پاسخگوییتون