سلام. پسرم ۶ و نیم سال دارد و پیش دبستانی است. رفتارهای آزاردهنده مثل پرخاشگری و بهانه گیری وغیره دارد.اختلال وحشت شبانه دارد و قرص کلونازپام مصرف میکند.دکتر مغز و اعصاب تشخیص بیش فعالی داد و قرص ریبوفن تجویزکرد.ولی من به دکتر اعتماد نکردم و قرص رو ندادم.چند هفته است میگه نمیخوام تو این خونه زندگی کنم.میخواد در انباری حیاط همه وسایل یک خونه رو داشته باشه و زندگی کنه.مدام گریه میکنه و اصرار میکنه که وسایلی مثل بخاری و کابینت و غیره ر وبراش آماده کنیم.میترسم بزرگتر بشه از خونه بره.من باید چطور باهاش رفتار کنم لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک

سلام

با توجه به موضوعاتی که فرمودید ،‌پرخاشگری ،‌اختلال وحشت و تشخیص ADHD حتما و حتما به در مانگر کودک مراجعه بفرمائید

تا جلسات درمانی با کودک شما اجرا شود .

موضوع پرخاشگری در کودکان موضوع به شدت مهم و جدی می باشد . هر گونه برخورد نامتناسب شما با کودک اثرا به مراتب بدتری دارد چه سهل گیری و چه سخت گیری . و در آینده موضوعات حاد تر و جدی تری و حتی امکان بزهکاری قوت میگیرد .
لذا توصیه اکید من به شما مراجعه به درمانگر کودک است تا به کمک درمانگر و جلسات درمانی این موضوع را برطرف کنید