قرص ضدبارداری عوارض داره؟

سلام خسته نباشین وقت بخیر...من یک خانوم۲۲ساله هستم که الان نزدیک دوساله اقدام برای بارداری میکنم. اسفند پارسال ازمایش lhوfshدادم ک مقدار fshده بود و مقدارlh۲۷ونیم بود که بر اساس رنج آزمایشگاه خیلی بالا بودند

دیروز ازمایش رو پیش دکتر زنان بردم و ایشون گفتن هورمونم بهم ریخته و تا سه ماه قرص جلوگیری بهم دادن

سوال من این هس که اگه از قرصهای جلوگیری استفاده نکنم و طبیعی شروع کنم به اقدام بعدا مشکل ساز نمیشه؟ امکان داره ازمایظ اشتباه شده باشه؟دکترم گفتن که بخاطر کرونا حامله نشو من احساس میکنم این دازوهای جلوگیری رو بیشتر ب خاطر کرونا بهم دادن تا بهم ریختگی هورمون ها

ببخشین طولانی شد لطفا جواب بدید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

قرص ها را قطع کنید و هفته ای حداقل 3 بار تماس جنسی داشته باشید . پس از اتمام قاعدگی عکس رنگی رحم بگیرید و اگر باردار نشدید ، بعد از کرونا جهت درمان مناسب تر مراجعه کنید .