لاغری در دوران شیردهی

237848 بازدید 10 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من یه نوزاد ۶ ماهه دارم که فقط شیر خودم و میخوره که بعد از زایمانم خیلی لاغر شدم قدم ۱۶۸ و وزنم ۵۰ شایدم کمتر میشه خواهش کنم قرصی یا چیزی معرفی کنید که وزنم بالا بره و تو شیر دهی هم ضرر نداشته باشه واسه نوزادم؟

چون لاغریم خیلی تو چشم میاد به طوری که لباس های سابقم بیش از حد برام گشادن‌ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام و احترام
برای افزایش وزن داروی خاصی وجود نداره و باید از طریق رژیم غذایی وزنتون رو افزایش بدید
سه وعده اصلی و سه میان وعده پرکالری شامل مغزها و اجیل و میوه و فرنی و سیب زمینی و تخم مرغ و شیر و عسل و .... همراه با مصرف مولتی ویتامین و زینک پلاس مصرف کنید
مراجعه به متخصص تغذیه راهگشاست

تجربه شما

سلام.من برعکس توی دوران بارداری حسابی وزن کم میکنم...البته بچه خدارو شکر صحیح و سالم دارم ولی توی دوران شیر دهی با اینکه فقط شیر خودمو میدم ولی حسابی چاق میشم...همه تعجب میکنن...خودمم نمیدونم چرا؟؟ قرص شیر دهی که خوردم یکدفعه اضافه وزن پیدا کردم دیگه نخوردم..ولی بازم سر بچه دومم هم توی شیر دهی حسابی چاق میشم که چاقیم موندنی میشه...لطفا کمک کنید.رژیم هن که میگیرم شیرم حسابی کم میشه  و بچه همش گریه میکنه چون سیر نمیشه..

اگ میخوایید ادرس اون دکتربتون میدم باپست براتون بفرسته عرض یکماه کمتر چاق میشی

سلام منم یه بچه شیرخواردارم موقع زایمانم افتضاح لاغر شدم ۵۰ کیلوشدم بعد رفتم پیش یه طب اسلامی بم کپسول چاقی گیاهی داد سه مرحله ای الان ازچاقی دارم میترکم صورتموهرکی میبینه فک میکنه پروتزکردم

سعی کن بیشتر بخوابی و بیشتر غذا بخوری از الان دیگه بچه میتونه غذا بخوره بهش غذای کمکی زیاد بده اگه سیر نمیشه با نظر پزشک شیرخشک هم میتونی اضافه کنی به غذاش تا شیر کمتر بخوره

منم مثل شما چنان در شیردهی لاغر شدم که لباسام اونقدر بهم گشاد شدن که توشون گم میشدم ولی بعد از شیر گرفتن ظرف ۴ ماه به وزن ایده آلم رسیدم .

من که همیشه خدارژیمم تاچاق نشم😭

مکمل لیدی میل میگن خیلی خوبه برای بارداری وشیردهی وزن میده.من خودم باردارم وزنم بالا نمیرفت بهم پیشنهاد دادن رفتم بگیرم کلاتوبازار نمونده بود دیگه مشابهشو گرفتم ازداروخانه به اسم ترومام.مثل قوطی شیرخشکه

وایسا بچتو اردشیر بگیری یه جوری چاق شی که حسرت الانتو بخوری

من خودم تجربه بارداری ندارم ولی خاله من در دوران بارداری دکتر رژیم می رفت و تمام املاح بدنش رو تامین می کرد. بعد از زایمان هم باز رفت پیش دکتر و درست غذا خورد. الان هم تعادل وزنی داره و اصلا چاق نیست چون هم درست غذا می خوره هم ورز ش می کنه

سلام

منم همینجوریم

خیلی لاغرشدم با برنامه کالری شمار کرفس ۲کیلو اضاف کردم درعرض یکماه اما متاسفانه هرچی میخوری باید ثبت کنی چندماه بیخیلش شدم الان ۵۱کیلوام با قد۱۶۷

هرروز بین ۲۵۰۰تا۳۴۰۰کالری مصرف کردم ۲کیلواضاف کردم

مخمرابجو

فت فست

ایناتوشیردهی ضررداره؟

@sooo

منم ارزو دارم قرص چاقی بخورم توشیردهی نمیدونم میشه یا ن