حرف نزدن به یکباره کودک

با سلام دختر من الان 2 سال و 3 ماه داره.. از یکسالگی شروع ب کلمه گغتن کرد و کم کم کلمه های بیشتری میگغت.. مامان بابا اب بده. امیر. دایی. عمه. ایدا و گوشی هم میگرفت دم گوشش و حرف میزد ولی معلوم نبود چی میگی.. تو سن1 سال و 9 ماهگیش از شیر گرفتمش اما بعدش کلا این جمله ها و این کلمه ها رو میگه الان فقط مامان بابا میگه.. حتی آب رو هم میگه آ... خیلی نگرانم. نمیدونم از چیزی ترسیده یا بخاطر شیر گرفتن بوده.. و دکتر بردیم نوار مغز هم گرفتن خوب بود.. و خیلی بازیگوش هم هس. براش فلش کارت گرفتم و اسمش و یکی یکی میگم اما فقط عکسا رو نگاه میکنه و با دستش میگه اون یکی و بگو بهم.حتی کتاب قصه هم میارم براش بخونم میخاد فقط عکساش ببینه.. خیلی نگران قطع شدن حرف زدنش هستم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام وقت به خیر
معمولا از دست دادن مهارت چیز نرمال و خوبی نیست
بهتره توسط شنوایی شناس برای چک کردن شنوایی، و همچنین روانپزشک به منظور اینکه مطمئن بشیم اتیسم نیست چک بشه.
امیدوارم فقط یه تاخیر کلامی ساده باشه .