رژیم لاغری و برنامه غذایی

سلام و خسته نباشید من یه خانم ۲۵ ساله هستم که تو دوران تقریبا ۳۰ کیلو اضافه کردم من آرزو لاغر شدن دارم و دوست دارم برسم به ۶۰ اما بدنم جوریه که وقتی عصبی میشم خیلی پرخورم کمکم کنید لطفا؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
برای جلوگیری از پرخوری عصبی باید از تنش و استرس دوری کنید و  وعده های اصلی را کاملا منظم و به موقع میل کنید و سه وعده و سه میان وعده در طول روز داشته باشید
از سبزیجات کم کالری مانند هویج خیار گوجه کاهو کلم فلفل دلمه قارچ و ... به شکل سالاد استفاده کنید