سلام خسته نباشید دو روز به موعد پریودم مونده بی بی چکم بعد یک ساعت دو خط پررنگ شد تنبلی تخمدان خفیف دارم و این ماه هیچ دارویی مصرف نکردم امکان داره باردار باشم؟

از علائم هم گاهی اوقات دل پیچه چند دقیقه ای میگیرم و کمر درد هم دارم و بعد از هر وعده غذایی تقریبا یک ساعتی معده درد میگیرم مخصوصا شب ها

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام جواب تست بی بی چک تا ۱۰ دقیقه مورد تایید است اگر تا ۳ روز آینده پریود نشدید آن وقت مجدد از تست بی بی چک استفاده کنید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید