مخفی کاری کودک 5 ساله

100 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من جدا شدم و دخترم با خودم میمونه

با آقایی در ارتباطم که تحقیق کردم و چند نفر از اعضای خانوادم میدونن رابطمونو

حالا با دخترم و اون آقا بیرون بریم چیز جالبی ببینه دخترم یا اون آقا براش کادو بگیره دخترم اگر بخواد به کسی بگه که چه چیز جالبی دیده چون میدونه نباید در مورد اون آقا حرفی به بقیه بزنه بدون این که من بهش بگم یک دفعه میگه در تلویزیون اینو دیدم یا کادو رو میگه مامانم گرفته

یا شب مادرم میگه بیاید میگم میخوایم زود بخوابیم بعد که مادرم زنگ میزنه تلویزیون رو خاموش میکنم که نگه خواب نیستید و نیومدید

دخترم میگه مامان من فهمیدم که چرا خاموش کردی چون نمیخواستی مامان جون بفهمه ما هنوز بیداریم

نمیخوام تاثیر بدی در آینده ش داشته باشه چیکار کنم باهاش؟

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام وقت شما بخیر
قابل درک هست که شرایط شما در حال حاضر به گونه ای است که ترجیح می‌دهید ،دیگران از آن خبر دار نشوند.
اینکه از کودک تان خواسته اید به دیگران نگوید ،مشکل خاصی نیست .
به او بگوئید که این یک راز خانوادگی شما و اوست و چون او دخترتان است ،می‌خواهید او را در جریان همه چیز قرار دهید.
اما لزومی ندارد که دیگران هم بدونند که در خانواده ی ما چه اتفاقی می‌افتد.
در کنار آن لطفا استرس و نگرانی را از فرزندتان دور کنید که اگر هم حواسش نبود و چیزی را گفت ،اصلا نگران و ناراحت نباشد‌.
چون این فشار و اضطراب احتمال اینکه اشتباها حرفی را بزند را بیشتر می‌کند.
با سپاس

تجربه شما

ممنون خیلی کامل جواب دادید