از شیر گرفتن‌ کودک

سلام، کودک ۲۳ ماهه ای دارم که شیرخشک میخورد ، میخوام از شیشه شیر و شیرخشک بگیرمش میشه لطفا راهنمایم کنید با روش تدریجی کاملا بی فایده بود چون شبا وقتی شیر بخواد هیچ جوره آروم شدنی نیست، از این تلخک ها که در داروخانه ها موجود هست به سر شیشه بزنم روش خوبی هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز اصولا این روش ها توصیه نمی شود. سعی کنید عادت دهید با فنجان شیر پاستوریزه  بنوشد. می توانید با انتخاب خودش فنجان خوش رنگ و زیبایی تهیه کنید تا مشتاق باشد با آن شیر بنوشد. وعده شام کامل بخورد و قبل خواب نیز با فنجان و یا حتی با کمک نی شیر بنوشد تا حین خواب تقاضای شیر نداشته باشد. بدون شک چند شب اول کمی بی قرار می شود که با در آغوش گرفتن و لالایی خواندن می توانید کودک را سرگرم کنید.