نمیدونم برای ازدواج چه تصمیمی بگیرم ؟

سلام، من ۲۶ ساله هستم و مدت سه سال با پسری دوست بودم و رابطه عاطفی و احساسی دو طرفه بین ما برقرار بود ، یکی از اعضای خانواده ایشون هم از رابطه ما خبر دار بود ، اما به دلایل نامعلوم این رابطه بهم خورد و الان ۴ سال از اون ماجرا میگذره ، تو این مدت ۴ سال من خواستگارای زیادی داشتم ولی نمیتونستم به طور جدی به هیچکدوم فکر کنم و همه رو به با دلایلی رد میکردم ، دو سال هست که درس من تموم شده و فشار خانواده برای ازدواج کردنم خیلی بیشتر شده ، چون تک دختر هستم میترسن که تا آخر عمر تنها بمونم ، من از یک طرف بابت خانواده ام عذاب وجدان دارم از طرف دیگه ای هنوز هم عاشق فرد قبلی هستم و با اینکه به خودم فرصت دوباره دوست داشتن دادم اما موفق نشدم ، دلیل ازدواج نکردنم هم منتظر بودن برای برگشت شخص قبلی نیست ، اون رابطه برای من تمام شده و هیچ امیدی به احیاش ندارم ، تنها دلیل ازدواج نکردنم این هست که از تنهایی الانم لذت میبرم و نمیتونم حسم‌ به شخص قبلی رو ندید بگیرم چون دیوانه وار هنوزهم دوستش دارم ، از طرفی نگرانم بابت خانواده و الان نمیدونم به خودم فکر کنم یا خانواده وچه تصمیمی بگیرم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
اين جدايي نميتونه بدون علت باشه و قطعا يه سري اتفاقات باعث اون شده
٤سال زمان كافي براي سوگواري است و بايد بعد از اين مدت تلاش كنيد و به زندگي برگرديد و تصميم هاي جديدي براي ادامه مسير بگيريد
بهتر دلايل خودتون را بنويسيد كه ايا منطقي است يا از روي احساسات است
عزيزم اول بايد دفتر گذشته را كامل بست
و بعد از اون اگه حس علاقه به تنهايي باز هم در شما بود بهتره حتما براي درمان از درمانگر حضوري كمك بگيري .