سلام خسته نباشین ببخشید من نامزد دارم قصد ازدواج باهاش دارم اما نامزذم یبارمیگه عقد میکنیم یبارمیگه عقدت نمبکنم خانوم کمکم کنین من نمیتونم ازش جداشم بخدا نمیتونم میخوام باهام ازدواج کنیم اصلا ی لحضه ازم دور میشه دلم هزار راه میره خانوم تورو خدا کمکم کنید نمیتونم ازش جدا شم بخاطرش به مامان بابام یا هرکسی که بهش توهین کنه دهن به دهن میشم یعنی تااین حدخانوم تورو خدا کمکم کنید جوابمو بدین توروخدا

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
رابطه  و اشتیاق باید دوطرفه باشد. بهتر است به طرف مقابلتان فرصت دهید تا به این نتیجه برسد.هم چنین می توانید از جلسات مشاوره نیز کمک بگیرید.
موفق باشید.