حرام شدن رابطه در دوران پریودی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 540 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من روز بعد از تموم شدن پریودم قرص اورژانسی خوردم چهار روز از اتمامش که گذشت لکه خونی داشتم حالا رابطه داشتم آیا حرامه؟ و پریود محسوب میشه؟ یه دوستی میگفت اگه کمتر از ۱۵ روز از پریود بگذره حرام نیست

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
​​​​​​پریود شما بعد از چند روز تمام‌ شده بود؟
حداکثر مقدارِ دوران عادت ماهانه، ده روز است و حداقلِ آن سه روز است. اگر بیشتر از ده روز بشود استحاضه است و اگر کمتر از سه روز باشد، باز هم استحاضه است.

بین دو پریودی باید ده روز پاکی فاصله شود.
شما باید هم نام مرجعتان را بگویید، هم تعداد روزها را تا بتوانم پاسخ بگویم. یعنی چند روز پریود بودید؟ آیا سه روز بودید و پاک شدید؟ ده روز بودید؟ و...

و ضمناً همیشه چند روز پریود هستید؟

تجربه شما

پریود من معمولا ۷ یا هشت روزه ن بیشتر ن کمتر هشت روز پریود بودم تموم ک شد روز بعدش قرص اورژانسی خوردم چار روز ک گذشت ب علت قرص اورژانسی پریود شدم