سلام من 10 سال سابقه کار در دادگستری دارم ولی به شغل خودم علاقه ندارم 5 سال ازدواج کردم و یه فرزند 4 ساله دارم و تقریبا همه 10 سال درگیر استعفا دادن و ندادن بودم و اصولا اهل ریسک و تصمیم گیرنده خوبی نیستم تصمیم دارم فرزند دیگری داشته باشم ولی در حال حاضر بسیار خسته میشم و همیشه در حال دویدن و دوست دارم دیگه سر کار نرم ولی میترسم بعدا خودم پشیمان بشم ودیگران هم پشیمانم کنند نمیتونم بین مزایا و معایب خانه داری و اشتغال تصمیم بگیرم لطفا راهنماییم کنید ضمنا نیاز مالی ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
يه جمله معروف اين هست كه ترس برادر مرگه
ريسك كردن مهارت خوبيه اما قبلش بايد جوانب را بررسي كرد
كار و شغل زمان زيادي از زندگي روزانه ماست و وقتي علاقه نداريم و اجبار باشه تنها اين زمان ها را از دست ميدهيم
يكبار براي هميشه سود و زيان كنيد انها را بنويسيد و ببينيد كدام كفه سنگين تر است و بعد از تصميم گيري روي تصميم خود بمانيد بهتره بعد از اينكه خودتون تصميم نهايي را گرفتيد اين موضوع را با ديگران مطرح كنيد چون ممكن است نظر ديگران باعث ترديد بشه
داشتن شغل لازمه هر فردي است و به اين توجه داشته باشيد اوايل بيكاري همراه با دلزدگي و گاها افسرده است و خود را اماده كنيد
بحث مالي يك جنبه كار كردن است اما بخش مهم اشتغال خانم ها اسقتلال اجتماعي و جايگاه است .