خواستگار وکیل داشتن و احساس ناامنی

سلام خسته نباشید.ببخشید یه سوال داشتم

مادرم بخاطر گرفتن ارث پدری و انجام کارهای حقوقی یه وکیل گرفتن

این آقای وکیل بعد چند وقت من رو از مادرم خواستگاری کردن(به گفته ایشون من رو فامیلای مامانم بهشون معرفی کردن)

مامانم جواب منفی دادن چون من سنم کمه و کنکوری هستم

آقای وکیل به واتساپ مامانم ارسال میکرد احضاریه و ..این چیزارو و من جواب میدادم (اززبون مامانم)و دوباره ایشون قضیه خواستگاری رو مطرح کردن اونجا که بازم من جوابم منفی بود(بازم از زبون مامانم که البته اینجا فهمیدن منم)و خیلی اصرارداشتن عکس منو ببینن.

و بعد که فهمیدن جواب نمیدادم.

ایشون بنظرم قصد دارن بیشتر آشنا بشیم منم خیلی بدم نمیاد ازشون اما الان اصلا شرایط ازدواج رو ندارم و بخاطر اتفاقی که در فامیل افتاد(یکی از پسرای فامیل با یه خانومی که وکیل بودن ازدواج کرد .خانوم وکیل از پسره هرچی داشت و نداشت گرفت و هنوز بعد ده سال بیخیال نمیشه) حس خوبی ندارم..یعنی  فکر میکنم همه وکلا همینطورن

بنظرتون چیکار کنم؟ مشکل چیه؟

(ایشون تقریبا 30 سالشونه و معتقدا اختلاف سنی مهم نیست و وقتی درک متقابل باشه سن صرفا یک عدده)

و از طرفی من فکر میکنم چت کردن با ایشون اصلادرست نیست و ممکنه بعدها مشکلی پیش بیاد

و من اصلا ایشون رو نمیشناسم اما ظاهرا انسان خوبی هستن....

لطفا کمک کنید.باید چیکارکنم؟چی درست و چی غلطه؟

راستی ایشون در حرفاشون هی از خواهراشون صحبت میکنن و من حس میکنم میخواد پز بده با مدرک تحصیلی خواهراش...این میتونه نشون دهنده وابستگیش به خانوادش باشه؟؟منظورم اینه که بعدها ممکنه مشکلی پیش بیاد؟

ببخشید خیلی طولانی شد

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل .. وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
اين ديدگاه درست نيست و همه افراد شبيه هم نيستند و چون يك فردي از يك صنفي بد بود نميتوان همه را بد ديد
اگر از ايشون خوشتون امده و ايشون پيگير هستند اشنا شويد و بيشتر همديگر رابشناسيد و بعد تصميم بگيريد
عزيزم اختلاف سن خيلي زياد مهم است و اصلا اين باور كه سن يك عدد هست درست و منطقي نيست
نياز به اين همه ترس نيست چت كردن راهي براي شناخت بيشتر هست اما در حد نرمال خود نه افراط و وابستگي زياد
شايد ايشون صرفا ميخواهند خانواده خود را معرفي كنند و اصلا همچين قصدي ندارند اگر احساس بدي داريد حتما اين را مطرح كنيد و علت را جويا شويد
مشاوره پيش از ازدواج ضروري است .