الگوی نادرست پدر برای بچه ها

سلام

من ده ساله ازدواج کردم و دو تاپسر هفت ساله و شش ماهه دارم متاسفانه همسرم خیلی رفیق بازه و میره باهاشون عرق خوردن و به قول خودش به طور تفریحی مواد کشیدن که میگه اعتیاد ندارم و کاملا تفریحیه وقتی اعصابش خورد میشه میزنه همه وسایل میشکونه و فوحش میده اصلا نمیشه باهاش صحبت کرد تو هیچ زمینه ای چون اصلا روی حرفش نباید حرف زد چند بار تلفنی که به قول خودش فثط پیانک بازی بوده و اصلا ندیده طرف مقابل بهم خیانت کرده با مادر شوهرم هم تو یه ساختمون زندگی میکنم یعنی طبقه پایین خونشون میشینم و هیچ اختیاری توی زندگی و بچه بزرگ کردنم ندارم و متاسفانه پسرم الگوی خودش رو پدرش انتخاب کرده و همسرم رو هم هر کاری میکنم پیش مشاور نمیره میگه من همین جوری که هستم رو دوست دارم میگه تو یه کاری کن پسرمون شبیه من نشه تو مادری باید تربیتش کنی همسرم خیلی شروره یعنی وقتی بره بیرون حتما باید با یکی دعوا کنه و از چاقو هم استفاده میکنه خیلی برای آینده پسرام نگرانم نمیدونم باید چکار کنم آخه مادر شوهر پدر شوهر و خواهر شوهرم هم توی تربیتش خیلی دخالت میکنند خواهش میکنم راهنماییم کنین چون خودم هم با این شرایط خیلی عصبی شدم و همش پسرم دعوا میکنم و طاقت دیدن کار اشتباهشو ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
فرزندتون مقصر اين الگو برداري نيست و همه فرزندان اولين الگوهايي كه در زندگي دارند والدين هستند و فرزندتون به نوعي از اين دخالت ها گيج شده
مادر تنها فرد تربيت كننده نيست و به نوعي در جامعه ايران پدر مسئوليت بيشتري براي فرزند پسرش دارد با ارامش صحبت كنيد و از ايشون بپرسيد اگر فردا اتفاقي افتاد ايا خودشون ميتونن جوابگو باشند يا حتي دنبال علت از فرزندش باشه وقتي خودشون اموزنده هستند
گاهي لازمه براي حفظ ارامش و سلامت خودتون و اينده فرزندتون با توجه به اين شرايط  و اين همسري كه تعادل رفتاري كافي ندارد به راه حل هاي ديگر هم فكر كنيد .