تشکیل نشدن قلب جنین در ۸ هفته

تشکیل نشدن قلب جنین در هفته ۸ و دو روز

با سلام ، دیروز رفتم سونو و کیسه زرده و جنین وجود داشت (جنین کاملا بزرگ بود و ظاهرش کامل تشکیل شده بود) و اندازه جنین ۱۷ میلی متر بود اما جنین فاقد ضربان بود هفته قبل هم رفتم ضربان نداشت و ۷ هفته و ۳ روز گفتن بهم و اندازش ۱۲ میلی متر بود. ضمنا سونو شکمی بود

سوال من این هست که مگه میشه قلب نداشته باشه و رشدش انقدر طبیعی باشه دوم اینکه برای سقط اقدام کنم؟

ممنون میشم پاسخ بدید🌹

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

یکبار دیگه هفته آینده سونوی واژینال انجام بدید در صورت عدم تشکیل یا سقط خودبخودی صورت میگیره یا باید دکترتون اقدام کنه