سلام من سن بارداریم33هفته و5روزه هموگلوبین خونم10.6 هست کم خونی دارم که هیچ تازه متوجه شدم عفونت ادراری هم دارم تورو خدا کمکم کنین یعنی چه خطری منو جنینمو تهدیدمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام کم خونی روی رشد جنین تاثیر داره و مقاومت و توانتون رو برای یه زایمان سالم پایین میاره و آسیب پذیر میشین. عفونت ادراری رو سریع باید درمان کنین وگرنه میتونه منجر به زایمان زودرس و آسیب به کلیه تون بشه