توهین همسرم به خانواده ام

سلام

من و همسرم اختلاف قومیتی داریم.ایشون ترک و من کرد هستم.به لحاظ مالی و فرهنگی از ما بالاترند.خانواده من اصلا راز نگهدار نیستن و هرچی میشه به شوهرم‌ منتقل میشه و ایشون از جیک و پوک خانواده ما باخبره و متاسفانه مشکلات خانواده ما فراونه. البته تو خانواده خودشونم هست اما چون راز نگهدار هستند نمیذارن من بفهمم.دایی من سالها اعتیاد داشتن و الان ترک کردن و ازدواج کردن و قراره فردا بدون عروسی همسرشونو ببرن خونشون.از ما خواستن باشیم و از ماشین پیاده نشیم و فقط همراهیشون کنیم.همسرم با خانواده خودش عالیه و همش با اونا میگه میخنده.اما به خانواده من میرسه با غرور از بالا نگاه میکنه اسامی رو بدون پسوند و پیشوند خانوم و آقا میگه(به داییم میگه مثلا علی و به خالم که جدا شده میگه مرجان) و وقتی بهش میگم میگه معتاده دیگه چرا آقا بهش بگم یا مطلقه است دیگه لایق اسم خانوم نیست.امشبم دعوای اساسی راه انداخت که فردا نریم همراهیه داییم و همش میگه خانوادت بی کلاس و بی فرهنگ و بیشعور و جاهلن به تیپ من نمیخورن و به اصطلاح شلنگ گرفت رو خانواده ام.منو از خانوادم جدا میکنه و سالهاست نتونستم تو مراسماتشون باشم.دیوونه شدم از دست کاراش لطفا راهنمایی کنید من چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
اولين كار صحبت با خانواده خودتون هست كه كمي خويشتن دار شوند و حريم ها را حفظ كنند بد نيست يكي دو مورد مثال بزنيد كه درد دل يا خودموني بودن با ايشون در عوض باعث چه حرف ها و تحقيرهايي شده
با همسرتون حرف بزنيد كه اگر تمايلي به شركت در مراسم ها ندارند بگذارند شما برويد و نيايند.
وقتي ميدونيد كه رفتار و خصلت ايشون اين هست و به نوعي خود برتر بيني دارند مدام كنكاش نكنيد كه حرف ناراحت كننده بشنويد .
لازمه ارتباط خودتون با همسرتون را نزديك تر كنيد به ايشون بگيد كه احترام گذاشتن به خانواده ها دو طرفه است و اگه شما به خانواده ايشون احترام ميگذاريد بخاطر خود ايشون هست و دوست داريد كه ايشون هم كمي مراقب نوع الفاظ خود باشه