سلام خسته نباشید برادر زاده من فرزند طلاق هست و با ما زندگی میکند به دلیل دعوا های تو خونه خیلی پرخاشگر شده و همش فحش میده .

من برای اینکه خوب بشه یه جدول براش کشیدم و گفتم اگر کارای خوب کنه براش ستاره میزارم و اگر جدول پر از ستاره شد براش جایزه بخرم

و اگر کارای بد کرد ستاره ها پاک میشن .

خداروشکر دو روزه نه فحش میده پرخاش می‌کنه خانواده منم خیلی با محبت باهاش برخورد میکنن تا خوب بشه . آیا این کار درسته؟ تشویق و محبت کنار هم

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل دانشجو معلم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام وقت شما بخیر
اقدام شما در مرحله‌ی ابتدایی درست است و مشکلی ندارد ،فقط جایزه ای که در عوض ستاره هایش در نظر گرفتید نباید خیلی دیر به آن برسد ،چون ممکن است صبر و تحمل کودک تمام شود ‌.
بنابراین در مراحل اول این کار لازم است که زودتر پاداش دریافت کند  بعد به مرور فاصله جایزه ها را بیشتر کنید‌.
تا جایی هم که امکان دارد .
پاک کردن ستاره ها را هم تا جایی که امکان چشم پوشی وجود دارد انجام ندهید.
اما از اینها مهمتر درک کودک و شرایطش است .
در کنار آن تا جایی که امکان دارد محیط خانه و تنش های آن را کم کنید یا موقع تنش کودک را از محیط دور کنید.
سپاس از شما عمه گرامی