سلام خسته نباشین ببخشین من موعد پریودم ۵ روز دیگس ولی امروز پریود شدم و کل علائم بارداری رو دارم مثل سرگیجه حالت تهوع بی حالی و سیاهی رفتن چشم . قبل پریود شدنم هم چند روز ترشحات بی رنگ داشتم امروز صب قبل خونریزی ، دو سه قطره خون همراه ادرارم اومد که رنگش خیلی معلوم نبود بعد دو سه ساعت خونریزی شروع شد همراه با کمر درد شدید و دل درد . البته قبلا اینجوری نمیشدم الان دو ماهه خیلی شدید شده علائمم. ممنون میشم راهنماییم کنین 🌹🌹

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما  با انجام آزمایشات  چکاپ بررسی شود بررسی شود موفق باشید