خارش واژن

سلام من مجردم چند ماهه لبه های واژنم از سمت داخل احساس خارش دارم.از قسمت پایین صورتی پررنگشده انگار ک ملتهب است و دوطرف از سمت پایین تکه های خیلی ریز برجستگی حس میکنم.ک تقریبا همونجاها خارش داره.تعدادشون رشد خاصی نداشته .مثل همین گوشت های اضافی ک اطراف چشم هس بنظر میاد.دکتر رفتم دوتا پماد ضد قارچ نوشت ی مدت استفاده کردم اما خوب نشدم.احتمالش هست زگیل باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم اگر رابطه جنسی حتی بصورت سطحی هم داشته یعنی تماس پوست با پوست در ناحیه تناسلی احتمال زگیل تناسلی زیاده که باید دقیق معاینه بشی و تست hpv ضرورت داره