سلام یه سوال داشتم من یه مدت پیش با نامزدم رابطه داشتم که بدون هیچ دخولی بود و نامزدم مایع منی رو روی هیچ قسمتی از بدن من نریخت و الت قسمت پشت من قرار داشت ولی دخولی نبود الان نگرانم نکنه وقتی حواسمون نبوده و قسمتی از منی با من برخورد داشته و باعث بارداریم شده باشه اینم بگم که من یه مدت تنبلی تخمدان داشتم که متفورمین میخوردم ولی از موقعی که پریود شدم بدون قرص قطعش کردم تقریبا ۶‌یا ۷ ماه

و پریودیا معمولا با سه چهار روز تاخیر اتفاق میوفته احتمال بارداری چقدر ؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
وقتي رابطه كامل اتفاق نيفتد پس احتمال بارداري نداريد.