گرفتگی صدایی نوزاد ۲ ماهه

پسرم دوماهه صداش الان ۵ روز که گرفته روز به روز داره بیشتر میشه.آبریزش بینی نداره فقط صداش گرفته و کمی چرک از گوشش امده بود.موقعه شیرخوردن عرق میکنه و موقع خواب هم خودشو به عقب میکشه چیکار کنم صداش خوب بشه خیلی نگرانم میترسم دوراز جون کرونا باشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خاندار
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

مادر عزیز احتمال داره مشکلاتی که میفرمایید بدلیل ریفلاکس باشه ولی حتما توصیه میکنم مراجعه به متخصص اطفال داشته باشید برای معاینه و تشخیص و شروع درمان دارویی.