با پنهان کاری شوهرم چه کنم؟

با سلام و خسته نباشید ببخشید همسرم در مورد مسائل مالی پنهان کاری می‌کند با این که ما وضعیت مالی چندان مناسبی نداریم و ما در خانه پدرم مستاجر هستیم بدون اینکه حتی یک ریال پول بدهیم اما شوهرم دست از پنهان کاری بر نمی دارد و ماهانه پول به خانواده اش می دهد و به هر بهانه مختلف پول واریز می‌کند متاسفانه اینا رو از اطرافیان شنیدم‌ و مطمئنم حقیقت داره در صورتی که بعضی وقتها من حتی پول تو جیبی هم ندارم بیشتر از این ناراحتم که پدرم بدون هیچ چشم‌داشتی خانه اش را در اختیار ما گذاشته تا ما راحتتر زندگی کنیم اما این آقا خانواده‌اش رو ساپورت میکنه در صورتی که ما نه خانه داریم نه ماشین داریم ممکنه بتونیم با این پولهایی که این آقا به خانوادش میده بتونیم یواش یواش جمع کنیم و حداقل یه ماشینی بخریم یا قسط یک وام را بدهیم و دوم‌ از این ناراحتم که پنهان میکنه  از من و نمیخواد من بدونم. یه مقرری خاصی برای من در نظر گرفته که خیلی کمه باید با همین سر کنم زیر بار هم نمیره که لااقل بیشترش کنه تا من بتونم خودم پول پس انداز کنم . میشه خواهش کنم یک راه حل مناسب به من بدید و منو راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
بايد ديد علت اين واريزي ها چيست
ايا خانوادشون مشكلات مالي دارند !
هيچ وقت به حرف ديگران اتكا نكنيد حرف بزنيد و دليل بپرسيد
پول توجيبي كلمه درستي نيست همه افراد لازمه كه استقلال مالي داشته باشند شما هم ميتونيد كار كنيد و از نظر مالي و اجتماعي استقلال پيدا كنيد
اگر وضع مالي خانواده ايشون خوبه و ايشون بي دليل براي خانواده اش هزينه ميكنن ميتونيد از پدرتون بخواهيد كه مبلغي اجازه بگيرند كه ايشون متوجه شرايط باشند و دست از بريز بپاش زياد بردارند
ولي اگه خانواده ايشون مشكلات مالي دارند كمي بايد باهاشون همدلي كرد .